Het Green Select online tuincentrum is opgericht vanuit onze grote voorliefde voor de natuur. Door middel van kennis & informatie en de producten op deze website willen wij de natuur voor iedereen dichterbij huis brengen. Wij, van Green Select, verwacht dat binnen 5 jaar 20% van alle aankopen via het internet worden gedaan en worden thuisbezorgd. Overal is te zien dat het internet langzaam aan de plek van de gewone winkel overneemt. Voor een tuinwinkel is dat niet anders. Vandaar dat Green Select zich profileert als een pure online winkel op het gebied van tuinartikelen. Het grote voordeel van een online tuincentrum is dat wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week open zijn. En dat onze klantenservice altijd klaar staat om u te helpen met welke vraag dan ook.

 

Visie

Als online tuincentrum willen wij uitblinken door onze vakkundige kennis op het gebied van tuinverlichting, tuininrichting, tuindecoratie, tuingereedschap, bloemen & planten, bewatering, vijvers, aquaria, ongediertebestrijding en BBQ’s en met onze uitstekende klantenservice die elke dag voor u klaar staat. Samen met u willen wij uitgroeien tot de beste en gezelligste online tuincentrum van Nederland.

 

Missie

De natuur is wat ons inspireert, het brengt ons tot rust, het voedt ons en biedt bovendien ontzettend veel schoonheid. Wij zien het als missie om deze schoonheid ook bij u thuis te bezorgen.